Σοϊλέδης: «Γρήγορη ομάδα στις αντεπιθέσεις η Στεάουα - Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Μπεκάλι...»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Για τα ατού της Στεάουα, τον Τζίτζι Μπεκάλι και τις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της ρουμανικής ομάδας μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για τα ατού της Στεάουα: «Είναι καλός ο Ποπέσκου, είναι καταπληκτικός παίκτης, έχει απίστευτη τεχνική και θράσος. Είναι γρήγορος και τεχνικός. Ο Τανάσε έχει εύκολο το σκοράρισμα και ο Λάρου είναι πολύ καλός. Έχει πέντε με έξι παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, κυρίως στις αντεπιθέσεις. Είναι γρήγορη ομάδα. Δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ και αν παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει δυσκολίες».

Για Μπεκάλι: «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι έντονος άνθρωπος και ασχολείται με ό, τι συμβαίνει στην ομάδα. Έχει άμεση σχέση με τα μέσα, είναι ένας άνθρωπος που όταν κερδίζει η ομάδα θα βγει και θα πει εκείνος ο παίκτης ήταν ο καλύτερος και την αμέσως επόμενη Κυριακή, αν η ομάδα χάσει, θα βγει και θα πει ότι ήταν ο χειρότερος. Στην ομάδα δεν υπογράφεις αν δεν είσαι Χριστιανός. Έχει εκκλησάκι στο προπονητικό, σταυρούς έξω από τα αποδυτήρια και κάναμε προσευχή πριν φάμε. Έχει τρέλα με το Άγιον Όρος, έρχεται συνέχεια και έχει δώσει χρήματα εκεί. Πάντα κυκλοφορεί με δυο τρεις ιερείς. Ερχόταν συχνά στην προπόνηση οι ιερείς».

Για τη σχέση του με τον Μπεκάλι: «Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του. Με είχε πάρει προσωπικά στο κινητό γιατί ήμουν για τρεις μήνες εκτός προπονήσεων λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι. Μου είπε ότι θέλει να παίξω την Πέμπτη και ήταν Τρίτη. Του εξήγησα ότι δεν έκανα προπόνηση για μήνες αλλά επέμενε να παίξω. Τελικά, έπαιξα σε εκείνο το ματς για 90 λεπτά (γέλια)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.