Σοβαρό επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα - Τούρκοι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά Έλληνα

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Σοβαρό επεισόδιο με την εμπλοκή Έλληνα μεταξύ του τελωνείου των Κήπων και του τελωνείου στα Ύψαλα στην Τουρκία αναφέρει ότι σημειώθηκε η διοίκηση της Αδριανούπολης. 

Το συμβάν γνωστοποιήθηκε και στις ελληνικές Αρχές, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κυβερνήτη της Αδριανούπολης το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ του τελωνείου της Ύψαλα και του ελληνικού τελωνείου. Ένας Έλληνας οδηγός φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε Τούρκο μοτοσυκλετιστή, ενώ προσπαθώντας να διαφύγει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε φορτηγό και προσέκρουσε στις μπάρες.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζονται οι τουρκικές αρχές, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και κινήθηκε επιθετικά προς τους τούρκους αστυνομικούς κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνήτη της Αδριανούπολης, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές προειδοποιητικά στον αέρα αλλά καθώς ο άντρας συνέχισε να κινείται επιθετικά εναντίον τους τον ακινητοποίησαν πυροβολώντας τον στο δεξί του πόδι.

Ο Έλληνας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε και στις ελληνικές Αρχές, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.