Σνομπ και υπερόπτες οι Ιταλοί διαιτητές της Τούμπας

Γιώργος Καστάνης13 Αυγούστου 2024

Απόμακροι, χωρίς να έχουν την παραμικρή διάθεση για οποιαδήποτε χαλαρή συζήτηση, όπως συνήθως συμβαίνει, εμφανίστηκαν οι Ιταλοί διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης.

Ό 43χρονος Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο που θα διευθύνει το παιχνίδι και οι συνεργάτες του, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην Τούμπα το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των παικτών της Μάλμε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς. Σε ανάλογες περιπτώσεις ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, οι εκάστοτε διαιτητές που ορίζονται από την UEFA παρουσιάζουν μία ανθρώπινη διάθεση, ειδικά μετά από προτροπές για να τους προσφερθεί η οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Αρκεί να την ζητήσουν, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τους.

Οι Ιταλοί διαιτητές, όχι απλά δεν παρουσιάστηκαν οικείοι, όπως πρακτικά συνέβη στο παρελθόν με προκατόχους τους, αλλά απεναντίας ήταν σνομπ και απόμακροι στην όλη συμπεριφορά τους. Η στάση τους, που δεν είναι συνηθισμένη, καθαρά σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν ήταν δυνατόν να…. ερμηνευτεί. Θυμίζουμε τα ονόματά τους, στο αποψινό παιχνίδι της Τούμπας (13/8, 20:30).

Πρώτος διαιτητής είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο 43χρονος θα έχει ως βοηθούς στον αγωνιστικό χώρο τους Τζιοβάνι Μπατσίνι και Λουίτζι Ρόσι, με τέταρτο τον Τζιοβάνι Αγιόρλντι. Στο VAR ορίστηκε ο Βαλέριο Μαρίνι, με A VAR τον Φραντσέσκο Μεραβίλια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.