Σνάουτσνερ για την παραμονή του Πανσερραϊκού: «Είμαστε πετυχημένοι-Η επιθετική φιλοσοφία του Πάμπλο»

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

«Είμαστε πετυχημένοι... Η επιθετική φιλοσοφία του Πάμπλο». 

Στο «Metropolis 95,5» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή του Πανσερραϊκού, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την παραμονή του Πανσερραϊκού: «Θέλαμε να τελειώσουμε την παραμονή όσο νωρίτερα γίνεται, δεν ήταν εύκολο και οι ομάδες των πλέι άουτ έχουν το μαχαίρι στο λαιμό. Έχουμε όλοι πολύ άγχος. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, κερδίσαμε μερικά παιχνίδια και μετά τη χθεσινή νίκη θα μείνουμε στην κατηγορία. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια πιο χαλαρά για εμάς. Μόλις ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την ομάδα, ήξερε τι ποδόσφαιρο ήθελε να παίξει και από την πρώτη μέρα ήθελε να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Στον Πάμπλο δεν αρέσει να παίζουμε αμυντικά, όλη η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. 

Στην πρώτη μέρα, που πήγαμε στα γραφεία, το ρόστερ είχε μεγάλα κενά, βλέπαμε παίκτες και τους διαλέγαμε και εμείς. Το καλοκαίρι βλέπαμε μέχρι αργά τη νύχτα ποδοσφαιριστές για να διαλέξουμε τους κατάλληλους. Πήραμε και παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ 2, και από τον ΠΑΟΚ Β, ενώ αρκετοί έμειναν από το περσινό ρόστερ του Πανσερραϊκού. Μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να πούμε στα παιδιά για όλη την προσπάθεια, που έκαναν, δούλεψαν σκληρά, ακολουθούσαν το πρόγραμμα του Πάμπλο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανένα παίκτη. Υπήρχαν παιχνίδια, που πληρώσαμε την επιθετική μας φιλοσοφία, αλλά όπως σας είπα, στον Πάμπλο δεν αρέσει το αμυντικό ποδόσφαιρο».

Το πανηγύρι στα αποδυτήρια

Για τους παίκτες-κλειδιά: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω, δεν θέλω να πω ονόματα. Για μένα όλα τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια και δουλειά, είμαστε πολύ χαρούμενοι και χθες μετά το ματς στα αποδυτήρια όλοι τραγουδούσαμε και χορεύαμε, και εμείς και οι παίκτες, στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν ξέρουμε, μιλήσαμε με τον Πάμπλο. Το συμβόλαιό μας τελειώνει, είπε ο Πάμπλο πως θα πρέπει να μιλήσει με την οικογένειά του, είναι σε επαφή με τον πρόεδρο. Εμείς νιώθουμε πετυχημένοι με την παραμονή και φτάσαμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Είμαστε μικρομεσαία ομάδα και μας έκανε μεγάλη οικονομική ζημιά, που δεν είχαμε κόσμο. Δεν έφταιγε όμως η διοίκηση, γιατί το γήπεδο είναι του Δήμου».

Η... έκπληξη με Ολυμπιακό

Για τη μάχη του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ 1: «Και οι τέσσερις ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά, για μένα όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες. Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δεν περίμενα να ανέβει τόσο ο Ολυμπιακός, αλλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Ο Μαξ Σνάουτσνερ

Για τον γιο του Μαξ, που παίζει στον ΠΑΟΚ Β: «Είναι ακόμη μικρός, βήμα βήμα πρέπει να πάει και μακάρι να παίξει στον ΠΑΟΚ και να νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.