Σλούκας: Άποντος για πρώτη φορά από το Game 3 με Μακάμπι-Δεύτερη σε 5 χρόνια

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Μπάγερν Μπονάχου στο ΟΑΚΑ με 94-79 και έκανε το 2/2 στην Ευρωλίγκα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο αρχηγός των «πράσινων» Κώστας Σλούκας δεν σκόραρε γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν ο Σλούκας έμεινε μία και μοναδική φορά χωρίς σκορ, στο Game 3 των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι. Το ματς έγινε στο Βελιγράδι στις 30 Απριλίου, ο Έλληνας γκαρντ δεν σκόραρε σε 20:19, έχοντας 0/1 δίποντο και 0/2 τρίποντα και ο Παναθηναϊκός έχασε με 85-83.

Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ δεν κατάφερε και πάλι να σκοράρει, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, στο ματς με τους «Βαυαρούς» υπήρξε μια σύμπτωση με το παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι: τα άστοχα σουτ ήταν ακριβώς τα ίδια, δηλαδή 0/1 δίποντο και 0/2 τρίποντα. Βέβαια, σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Πριν μια πενταετία το προηγούμενο παιχνίδι

Αν εξαιρέσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης/Ελλάδας, ο έμπειρος διεθνής γκαρντ δεν είχε “Zero” σε ματς του Ολυμπιακού την προηγούμενη τριετία!

Θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω μία πενταετία και για την ακρίβεια στις 30 Οκτωβρίου του 2019, όταν στην τελευταία του σεζόν με τη Φενέρ (την αγωνιστική χρονιά της πανδημίας) δεν πέτυχε ούτε ένα πόντου στην ήττα της ομάδας του από τη Μακάμπι! 
Εκείνο το ματς έγινε στο Τελ Αβίβ και ο Κώστας Σλούκας έπαιξε 21:21 και αστόχησε σε πέντε προσπάθειες για δίποντο, χωρίς να επιχειρήσει άλλες προσπάθειες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.