SL2: Ο Ηρακλής 2-0 τον ΠΑΟΚ Β’ στο χωράφι του Καυτανζογλείου

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Σε έναν αγωνιστικό χώρο, αυτόν του Καυτανζογλείου, που όχι μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφέρεται, αλλά αποτελεί δυσφήμηση για το ίδιο το άθλημα, ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-0. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι και βρίσκοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφτασαν στη νίκη στο εξ αναβολής ματς της Superleague 2.

Ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποια ευκαιρία στα πρώτα 20-25 λεπτά. Στο 28’ όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σουτ του Χειρίτραντα και μετά από μία κόντρα σε παίκτη του ΠΑΟΚ Β’, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μοναστηρλή για το 1-0. Ο Δικέφαλος κέρδισε μέτρα στη συνέχεια, επισκέφτηκε τα καρέ του Βελλίδη όμως στην πραγματικότητα δεν τον απείλησε. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-0.

Ο Δικέφαλος βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Επί της ουσίας όμως δεν δημιούργησε φάσεις για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής «κλείδωσε» τη νίκη με τέρμα του Κούστα που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.