SL2: Νίκη με κυριαρχική εμφάνιση του ΠΑΟΚ Β’, 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Με νίκη μπήκε ο ΠΑΟΚ Β’ στο Πρωτάθλημα της Superleague 2, αφού κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και έφτασε στην επικράτηση επί του Απόλλωνα Πόντου με 4-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Μετά από ασίστ του Δαρέλα, ο Τσοπούρογλου έκανε το 1-0 για τον Δικέφαλο και έχοντας καλή εικόνα έκανε ευρύτερο το προβάδισμα του πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Ήταν το 27ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασιούρα, ο Παναγιώτου με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αφού ο Γκορντεζιάνι «έγραψε» το 3-0 στο 43’ και ήταν φανερό ότι ο Απόλλων Πόντου δεν θα μπορούσε να επιστρέψει από αυτό.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο προβάδισμα του στο 62ο λεπτό όταν ο Δαρέλας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής , Τασιούρας, Κιτσάκης (75′ Σελιμάι), Παναγιώτου (80′ Παντεκίδης), Γιαξής , Νινούα (65′ Κωττάς), Γρόσδης, Δαρέλας (75′ Ρούμιαντσεβ), Τσοπούρογλου, Πανίδης (65′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (74′ Ρουγκάλας), Αλμπάνης, Ίννος (83′ Πέλκας), Μπλάνκο (90′ Ασεβέδο) , Ντε Τομάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.