SL2: Μεγάλη επιτυχία του Μακεδονικού, μπήκε στα πλέι οφ

Metrosport Team11 Μαρτίου 2024

Ένας βαθμός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ αρκούσε για τον Μακεδονικό ώστε να βρεθεί στα πλέι οφ της Superleague 2 και να αποφύγει τα πλέι άουτ και τον πήρε! Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την «Ένωση» και θα βρίσκεται στα πλέι οφ, γεγονός που συνιστά βέβαια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Μακεδονικός με πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο, ήταν πιστός σε αυτό και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που επιζητούσε και που τελικά του έδωσε το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, αφού την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το τρίποντο επί της Νίκης Βόλου.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε να γίνει απειλητική αλλά δεν το κατάφερε πολλές φορές. Είχε ένα δοκάρι με τον Σταμούλη στο πρώτο ημίχρονο και μία ακόμη ωραία ενέργεια του Πήλιου…

Μεταξύ των θεατών του αγώνα, σε ένα τουλάχιστον διάστημα του, ήταν ο Σέρχιο Αραούχο...

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός: Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ (90’+1′ Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς (90+1′ Περέιρα), Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα που έγινε στα Σπάτα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.