SL2: Δύσκολη νίκη για την ΑΕΛ, επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Καβάλας (vids)

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΗΛΙΑΣ ΜΠΙΝΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Super League 2 η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατήσουν 2-1 της μαχητικής Καβάλας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ με το ευθύβολο σουτ του Δημητριάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

Παρά το «σοκ» οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και ισοφάρισαν σε 1-1-μετά από ασταθή απόκρουση του Αστρά-με τον Ακόστα στο 53΄. 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι «αργοναύτες» θα πάρουν έναν σπουδαίο βαθμό, δεν υπολόγιζαν στον Κρητικό, ο οποίος με σουτ χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλούς. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Γιόχανσον (46′ Τριμμάτης), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου (88′ Γιαξής), Ακόστα (80′ Στίνα), Πασάς, Μούργος (67′ Κρητικός), Μωραΐτης (67′ Φατάι).

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Κατσούρρι (85′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης (58′ Πόποβιτς), Πάσαγκιτς (79′ λ.τ Αναστασόπουλος), Κασέμι (58′ Μέτσε), Εμπούκα, Παπαδόπουλος (85′ Λέλεκας).

Υπό το βλέμμα Μαρτσούκου 

Να σημειώσουμε ότι στο AEL FC ARENA έδωσε το παρών ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των δύο ομάδων και από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο.   

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου:

Σάββατο 21/9

ΑΕΛ-Καβάλα 2-1

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΠΑΣ Γιάννινα 17.00

Καμπανιακός-Νίκη Βόλου

Κυριακή 22/9

ΠΑΟΚ Β΄-Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη 17.00

Δευτέρα 23/9

Διαγόρας Ρόδου-Μακεδονικός 14.00

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.