SL1: Προτελευταία στροφή με σημαντικά ματς

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Φεβρουαρίου 2024

Πλούσια δράση η σημερινή (28/2) μέρα, καθώς έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League 1. Επτά αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον η κάθε μία! 

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ανοίγει με τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά και ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ. Οι Αρκάδες με...σύμμαχο την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων. Απέναντι τους έχουν έναν αντίπαλο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει τη ζημιά κι αυτό το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφυγε με έναν σπουδαίο βαθμό από την έδρα του Παναθηναϊκού (1-1).

Η συνέχεια έχει στο Πανθεσσαλικό, όπου ο τοπικός Βόλος παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Θεσσαλοί έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, αφού η τελευταία ήταν απέναντι στη Λαμία στις 17 Δεκεμβρίου του 2023. 

Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί με τον ερχομό του Τραϊανού Δέλλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κι αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια έχουν συγκομιδή τεσσάρων βαθμών. 

Μετά τα όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου για τον Σωτήρη Τσιλούλη και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και την πώληση του Καρλίτος στην Αστάνα, η Λαμία θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Ατρόμητου που και αυτός με τη σειρά του ψάχνει ένα τρίποντο-βάλσαμο. 

Με...όπλο την εξαιρετική παράδοση που έχει στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό του, για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού έχει να αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός που κοιτάει κάθε αντίπαλο στα...μάτια. 

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που την καθιστούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα επιδιώξει η ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακόμα να συνέλθει από την...αυτοκτονία κόντρα στον ΟΦΗ (2-2). 

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει να διαχειριστεί ένα κάρο απουσίες, καλείται να βρει λύσεις ώστε ο Δικέφαλος να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού

Τέλος, ο ανεβασμένος Άρης θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το αήττητό του και είναι στο χέρι του να το κάνει αφού θα βρει απέναντί του έναν προβληματικό Παναθηναϊκό που βρίσκεται υπό πίεση μετά τις δύο γκέλες απέναντι σε Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 28/2

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά (15:00, Novasports 2)

ΝΠΣ  Βόλος-ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport 2) 

Ατρόμητος-Λαμία (17:00, Novasports Prime) 

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (17:00, CosmoteSport 1) 

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, CosmoteSport 2) 

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (20:00, Novasports Prime) 

Παναθηναϊκός-Άρης (21:00, CosmoteSport 1)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.