SL1: «Πάτησε» εξάδα η Λαμία, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

«Πάτησε» εξάδα η Λαμία που πήρε σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Λαμία ανέβηκε στην 6η θέση με 12 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα να παραμένει στη 11η με 5 πόντους.

Μάλιστα, οι Φθιώτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους παρέμειναν αήττητοι για 8 συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας. Στον αντίποδα αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα για τον Άγιαξ της Ηπείρου στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' με σκαστό σουτ του Μαρτίνεθ, μετά από κακή απομάκρυνση της άμυνας, ενώ η μπάλα κόντραρε και στον Τζίμα αιφνιδιάζοντας τον Κλέιμαν.

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 18' με τον Εραμούσπε, ο οποίος υποδέχθηκε το λανθασμένο διώξιμο του Λόνγκο και ανενόχλητος πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία του Κοσέλεφ, «γράφοντας» το 1-1.

Η Λαμία πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 37ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Λόνγκο μετά από σέντρα του Καρλίτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε προϋποθέσεις ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι τελικές αποφάσεις των παικτών του Θανάση Στάικου δεν καρποφόρησαν.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε και εκείνη τις ευκαιρίες της για τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις αλλά το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Αθηναίου διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (79' Τζανδάρης), Πέδρο (55' Τόσιτς), Μαρτίνεθ (79' Τζαγκόεφ), Λόνγκο (55' Ακούνια), Καρλίτος (70' Σλίβκα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67' Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59' Ροσέρο), Κόντε (76' Μπάλαν).


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

Παρασκευή 20/10

20:30 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Σάββατο 21/10

17:30 Παναιτωλικός-Βόλος COSMOTE SPORT 1 HD

20:00 Άρης-Πανσερραϊκός Novasports Prime

Κυριακή 22/10

16:00 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Novasports 2HD

16:00 Κηφισιά-ΟΦΗ COSMOTE SPORT 1 HD

18:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Novasports Prime

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός COSMOTE SPORT 1 HD

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.