SL1: Αυτό είναι το «καλεντάρι» για τη σεζόν 2024-25 - Πότε είναι οι διακοπές λόγω Εθνικής

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μερικές ημέρες μετά τον εορτασμό της Παναγίας, ακούγεται το πρώτο σφύριγμα στα γήπεδα της Super League 1. Για ακόμη μια σεζόν, λοιπόν, το ποδοσφαιρικό καλεντάρι είναι ασφυκτικά γεμάτο, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκουν ευκαιρία για ανάσες μόνο τα διαστήματα των διακοπών, εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Η κανονική διάρκεια με τις 26 αγωνιστικές και θα ολοκληρωθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου. Σε αυτούς τους περίπου 6.5 μήνες θα διεξαχθούν οι 26 αγωνιστικές με μόνο μία διακοπή ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2025 (το Σαββατοκύριακο 28-29/12 δηλαδή) και χωρίς εμβόλιμη αγωνιστική, στο διάστημα αυτό.

Οι διακοπές λόγω Εθνικών

Διακοπές λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League θα γίνουν στις ημερομηνίες: 2-9 Σεπτεμβρίου, 7-14 Οκτωβρίου, 11-18 Νοεμβρίου αλλά και στις 24-31 Μαρτίου, όταν θα έχουν αρχίσει οι αγώνες κατάταξης.

Στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης με το νέο τους φορμάτ με έξι αγωνιστικές στα play off για τις θέσεις 1-4 και 5-8 αντί για 10 αγωνιστικές για τις θέσεις 1-6. 

Η ποδοσφαιρική περίοδος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Μαϊου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των 26 αγωνιστικών 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.