SL 1: Περνάει το νέο φορμάτ – Πότε θα γίνει η κλήρωση και η σέντρα

Γιώργος Μάντζιος09 Ιουλίου 2024

Η αλλαγή στάσης του Άρη, αλλά και του Παναθηναϊκού σε σχέση με το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος, φαίνεται να επιταχύνει τις διαδικασίες της ψήφισης του στο αυριανό Δ.Σ της Stoiximan Super League και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα χρειαστούν επαναληπτικές συνεδριάσεις για να περάσει.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ της Πέμπτης θα ανακοινωθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος, που σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 16/7 στη Βουλιαγμένη, στις 20:00. Εκεί θα γίνει ηλεκτρονικά η κλήρωση, και αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά ώρες και ημερομηνίες των 3 πρώτων αγωνιστικών.

Παράλληλα όπως όλα δείχνουν φαίνεται να καρποφορεί το σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, το οποίο θέλει την σέντρα στις 24 Αυγούστου για 3 λόγους: Πρώτον διότι υπήρχε νομικό κώλυμα που δεν επέτρεπε σέντρα αν δεν συμπληρωθεί ένας μήνας από τις εκλογές της ΕΠΟ (σ.σ 22 Ιουλίου), δεύτερον διότι τα παιχνίδια πλέον γίνονται 32 από 36 που ήταν πέρυσι και τρίτον για να μπορέσουν να «εξυπηρετηθούν» ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που δίνουν κρίσιμους προκριματικούς αγώνες τον Αύγουστο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.