Σκύρος: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του - Τουλάχιστον 6 χρόνια τα μαρτύρια των παιδιών

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που ομολόγησε πατέρας στη Σκύρο, με θύματα τις δύο ανήλικες κόρες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν ο πατέρας παρουσιάστηκε στο ΑΤ της Σκύρου, καταθέοντας ότι πριν από λίγες ημέρες κι ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημά του μαζί με την ανήλικη κόρη του, της αφαίρεσε τα ρούχα την πήρε αγκαλιά και άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό. 

Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, την έντυσε και επέστρεψαν στο σπίτι, προσθέτοντας ότι υπήρξαν κι άλλες στιγμές που προχώρησε σε αντίστοιχες ενέργειες, γι' αυτό και «κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρίζει ιατρικής βοήθειας».

Μάλιστα, η σύζυγος του κατηγορούμενου, επιβεβαίωσε τα όσα προανέφερε ο άνδρας της, δηλώνοντας πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει ψυχικά καλά ο άνδρας της.

Από την πλευρά της, η δεύτερη κόρη του ζευγαριού κατέθεσε ότι, όταν βρισκόταν σε ηλικία 6 ετών, ο πατέρας της την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν και τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, όπου, αφού της έβγαλε την πιτζάμα και το εσώρουχο, έκανε σεξουαλικές κινήσεις πάνω της. 

Όπως ανέφερε, η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.