Σκωτσέζος δημοσιογράφος: «Ποιος ΠΑΟΚ; Η Μάδεργουελ!»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2023

Πολλές οι δημοσιεύσεις από την Σκωτία για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χαρτς στην Θεσσαλονίκη που αναφέρονται μεταξύ άλλων τόσο στον Ζίβκοβιτς όσο και στον Λουτσέσκου. 

Στην ιστοσελίδα BBC Sport φιλοξενείται και μία διαφορετική άποψη. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Brian McLauchlin, τονίζει μεταξύ άλλων: «Η ήττα το περασμένο Σάββατο από τη Νταντί, έδειξε πως ο Φράνκι ΜακΑβόι (σ.σ. ο προπονητής της Χαρτς) και ο Στίβεν Νέισμιθ (σ.σ. ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου) έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, αν θέλουν η Χαρτς να πιέσει για κατάληψη της τρίτης ή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα. Nαι, υπάρχουν δικαιολογίες από τη στιγμή που οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίξουν Πέμπτη – Κυριακή λόγω της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. 

 Την Πέμπτη η Χαρτς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ελπίζοντας να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στο Εδιμβούργο. Αν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πρώτοι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το ψωμί και το βούτυρο της Χαρτς είναι η καμπάνια της στο πρωτάθλημα και την Κυριακή έρχεται η Μάδεργουέλ στην πρωτεύουσα, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την Παρασκευή, μην εκπλαγείτε πάντως εάν δείτε πολλούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν. Φυσικά, η Χαρτς θα πρέπει να αντικαταστήσει αυτούς που θα φύγουν, όμως ο σύλλογος δεν έχει πολύ χρόνο. 

Η ήττα το περασμένο Σάββατο από τη Νταντί, έδειξε πως ο Φράνκι ΜακΑβόι (σ.σ. ο προπονητής της Χαρτς) και ο Στίβεν Νέισμιθ (σ.σ. ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου) έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, εάν θέλουν η Χαρτς να πιέσει για κατάληψη της τρίτης ή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα. Nαι, υπάρχουν δικαιολογίες από τη στιγμή που οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίξουν Πέμπτη – Κυριακή λόγω της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. 

 Την Πέμπτη η Χαρτς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ελπίζοντας να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στο Εδιμβούργο. Αν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πρώτοι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το ψωμί και το βούτυρο της Χαρτς είναι η καμπάνια της στο πρωτάθλημα και την Κυριακή έρχεται η Μάδεργουέλ στην πρωτεύουσα, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την Παρασκευή, μην εκπλαγείτε πάντως εάν δείτε πολλούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν. Φυσικά, η Χαρτς θα πρέπει να αντικαταστήσει αυτούς που θα φύγουν, όμως ο σύλλογος δεν έχει πολύ χρόνο!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.