Εξοργιστικό: Σκότωσε τον 39χρονο επειδή «έβαζε αμάξια στο πεζοδρόμιο»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ από έναν 68χρονο που διέμενε σε παρακείμενη πολυκατοικία στον Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον εργαζόμενο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το θύμα ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης σημάδεψε τον υπάλληλο αρκετές φορές με την καραμπίνα του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα φέρεται να είχε προηγηθεί διαπληκτισμός νωρίτερα μέσα στην ημέρα μεταξύ των δύο και ο δράστης φέρεται να προειδοποίησε το θύμα ότι «θα επανέλθει».

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς

Λίγη ώρα αργότερα, ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς. Στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε, φέρεται να ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το Mega: «Είχαμε χρόνια προστριβές.

Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Ακόμα, στο Mega παρουσιάστηκε βίντεο από την στιγμή της σύλληψης του δράστη από τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του 68χρονου. Στα πλάνα φαίνονται οι άνδρες της αστυνομίας να έχουν πάρει «θέση μάχης» με προτεταμένα τα όπλα τους και να περιμένουν να βγει έξω ο δράστης καθώς δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του, τη στιγμή που μόλις έχει προηγηθεί η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου του χώρου στάθμευσης.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και λίγα λεπτά μετά, εμφανίζεται ο ηλικιωμένος με την καραμπίνα στα χέρια ενώ ακούγονται οι αστυνομικοί να του φωνάζουν «κάτω». Αμέσως τον πλησιάζουν, τον ακινητοποιούν και του περνούν χειροπέδες.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.