Σκοτ Μπαρνς: «Ο Ντέβλιν θέλει να βγάλει το μαχητικό πνεύμα της Αμπερντίν, πλέον η στόχευση της είναι στις εγχώριες διοργανώσεις»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2023

Για τη δοκιμασία της Αμπερντίν στην Τούμπα, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε ο αμυντικός της ομάδας, Νίκι Ντέβλιν, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος, Σκοτ Μπαρνς. 

«Από σήμερα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι πρώτη φορά εδώ. Είναι μία όμορφη και φιλική πόλη με ωραίο κόσμο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος για να προσθέσει για τη δοκιμασία της Αμπερντίν στην Τούμπα, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε πριν το ματς της Πέμπτης (9/11, 19.45) ο αμυντικός της ομάδας, Νίκι Ντέβλιν, που προκάλεσαν ερωτηματικά: «Κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Αμπερντίν στη Σκωτία ο Ντέβλιν έστειλε…φιλάκια προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και υπήρχε μία ένταση εκεί. Όσον αφορά για τις δηλώσεις που έκανε και τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ στα μούτρα τους όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, περισσότερο ο Ντέβλιν θέλει να βγάλει το μαχητικό πνεύμα της ομάδας, αλλά πλέον η στόχευση της Αμπερντίν είναι στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι και με νίκη διασφαλίζει οριστικά την πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.