Σκληρή κριτική της Daily Mail για την πρόσληψη Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Με τον δικό της, αιχμηρό τρόπο σχολιάζει την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας η Daily Mail, με την εφημερίδα να κυκλοφορεί με το πρωτοσέλιδο της να έχει τίτλο ''Μαύρη ημέρα'', σχολιάζοντας έτσι τη διάδοχη κατάσταση στον αγγλικό πάγκο.

Ο Τούχελ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούλιο του 2026, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των ''τριών λιονταριών'' και στο Μουντιάλ του 2026, με τα καθήκοντα του να ξεκινούν από την 1η Ιανουαρίου.

«Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα; Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή την προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία; Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.