Σκληρή απάντηση ΠΑΟΚ στον Βρούτση: «Συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί τη νοημοσύνη μας»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2024

Θέση στις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας ότι η τιμωρία της Τούμπας δεν προέκυψε από τη ΔΕΑΒ αλλά από τις κροτίδες, πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ύφος της θέσης που εξέφρασε ο Δικέφαλος ήταν σκληρό κάνοντας λόγο για «προκατάληψη και εμπάθεια».

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε για κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα - πυροδότηση και όχι σε ρίψη.

Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή. Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχο του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».

Η έκθεση της αστυνομίας που δεν αναφέρει ρίψη



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.