Σκληρή ανάρτηση Λυράκη: «Να φτύσει την παρακμή αυτός που ωφελείται»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από την κροτίδα που έπεσε στο «Γ.Καραϊσκάκης», όλοι ασχολούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το τι θα γίνει με την τύχη του ματς. 

Ο ατζέντης Νίκος Λυράκης έκανε μια σκληρή ανάρτηση για το γεγονός και γενικότερα για τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτείνοντας μια λύση που δεν έχει ακουστεί από πολλά στόματα.

«Τα έχουμε ξαναπεί . Εχθές όπως και στη Ριζούπολη έπρεπε να φύγει ο Ολυμπιακός. Στην Τούμπα, με τον Γκαρσια έπρεπε να πάρει την ομάδα ο Βιερίνια και να φύγει. Στον τελικό στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο έπρεπε η ΑΕΚ ενώ κέρδιζε με 3-0 να σηκωθεί και να φύγει από το γήπεδο. Πρόπερσι έπρεπε οι παίχτες του Παναθηναϊκού να αρνηθούν να παίξουν όταν χτυπήθηκε ο Ιβιτς . 

Τις προάλλες ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που έπρεπε να πάρει την ομάδα από το γήπεδο αν δεν κατέβει το πανό. Αν δεν πάρει την πρωτοβουλία να φτύσει την παρακμή αυτός που ωφελείται ή που ευθύνεται ο δικός του, θα αναμασάμε τις ίδιες πίπες για τη βία και θα γυρίζουμε τα ίδια σαχλά ντοκιμαντέρ για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας» έγραψε στην ανάρτησή του o γνωστός ατζέντης.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.