Σκιάθος: Ποιος ήταν ο 57χρονος Βρετανός που βρέθηκε νεκρός σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 57χρονου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής 9ης Αυγούστου σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα skiathoschannel.gr, πρόκειται για τον Martin Richards, έναν 57χρονο άνδρα, ο οποίος περνούσε τις διακοπές του μόνος του στο νησί της Σκιάθου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», από εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες στην περιοχή.

Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με υλικό που συνέλεξε η Αστυνομία από τις κάμερες της περιοχής, ο 57χρονος αποφάσισε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/8), παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.

 Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στον Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.