Σκιαδαρέσης: «Θα πάρω το επόμενο τρόπαιο του ΠΑΟΚ μαζί μου»- Η πρόταση... συνεργασίας στον Βιεϊρίνια

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μιλώντας για τα viral βιντεάκια που έχουν γυριστεί το τελευταίο διάστημα σε συνεργασία με την ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστή τον ίδιο. Μεταξύ άλλων, σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος άρχισε να υποστηρίζει τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:  Για το τελευταίο βιντεάκι που γύρισε με την «κλοπή της κούπας» του πρωταθλήματος: «Δεν κατάφερα να πάρω το τρόπαιο μαζί μου, το πήρανε πίσω. Δεν πειράζει όμως, θα πάρω το επόμενο.

Εγώ το χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι δύσκολο το αίσθημα του να είσαι φίλαθλος και να είσαι στην Αθήνα, να μην μπορείς να δεις την ομάδα δεν είναι ωραίο. Με τις παραστάσεις δεν έχω χρόνο ποτέ. Το χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκε ένας τρόπος να βοηθήσω την ομάδα και να έρθω σε μια επαφή με τους ανθρώπους».

Για το πώς ο ίδιος έγινε ΠΑΟΚ: «Γεννήθηκα Πάτρα, αλλά με την μεγάλη ομάδα του '80 είχα δει το ματς με την Μπάγερν, είχα πάθει σοκ και μετά διάβασα την ιστορία του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πως αλλά τον λάτρεψα. Ξέρεις, εμείς που δεν είμαστε Σαλονικείς είμαστε πιο φανατικοί οπαδοί... γενίτσαροι!. 

Για το βιντεάκι που γύρισαν τα Χριστούγεννα: «Μ' αρέσει που ομάδα δουλεύει σε όλα τα επίπεδα και θέλει να δώσει και κάτι άλλο στο κοινό του, με χιούμορ και πλάκα. 

Στο δικό μας βιντεάκι τα παιδιά έπαιζαν μόνο όργανα, που άστα να πάνε καλύτερα... Από το προηγούμενο όμως βίντεο είχα ξεχωρίσει τον Βιειρίνια και του το είπα «Αν δεις ότι κουράζεσαι εγώ σε παίρνω στο σανίδι». Και ήταν πολύ ωραία και η ενέργεια του Μπράντον!»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως: «Εκ των πραγμάτων ο άνθρωπος είναι «μεγάλος». Αυτό που έκανε φέτος ήταν άθλος. Στο βίντεο που κάναμε τα Χριστούγεννα μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έκανε το πλάνο του και πήγαινε στο δωμάτιό του, κλεινόταν για να δουλέψει το παιχνίδι με την Κηφισιά. Νομίζω ότι έχει δέσει ωραία με την ομάδα, εγώ το αισθάνθηκα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά στα κρίσιμα ματς έβαζαν ψυχή και τα παίρνανε»

Για το αν φέτος θα παρακολουθήσει παιχνίδι στην Τούμπα: «Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή- Σάββατο - Κυριακή, οπότε θα τα καταφέρω να πάω Τούμπα τον χειμώνα, κάποιον αγώνα θα πετύχω. Θα κάνω έναν πολιτικό μονόλογο, που έχει επικαιροποιηθεί. Μια παράσταση που είχε πετύχει πολύ και είναι η μόνη που είχε παιχτεί».

Τέλος, για το αν έχει πάρει κάποια υπογραφή από τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε: «Μου έστειλε ο Ντέλιας φανέλα, για μια ανιψιά μου που παίζει μπάλα στη Κόρινθο. Μου έκανε την τιμή και τη χαρά να μου στείλει, και τον ευχαριστώ πολύ δημόσια. Ο Κωνσταντέλιας έχει star quality!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.