«Σκέφτηκα να τον σκοτώσω»: Ξεσπά η κόρη του 74χρονου που ασελγούσε στα παιδιά της

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκλονισμένη από τις αποτρόπαιες πράξεις του 74χρονου πατέρα της, ο οποίος κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, δήλωσε η κόρη του κατηγορούμενου.

Μιλώντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, που επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, στον 74χρονο, η κόρη του και μητέρα τεσσάρων παιδιών, με τα οποία έμενε καθημερινά ο ηλικιωμένος με το πρόσχημα ότι θα τα βοηθούσε με τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Σε αυτόν τον άνθρωπο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν ο πατέρας μου… ο πατέρας μου… ποιος θα το περίμενε, πού να το φανταστώ ότι θα έκανε τόσο κακό στο ίδιο του το αίμα, στα εγγόνια του. Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος», σχολίασε η γυναίκα.

Μάλιστα, ο γιος της ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος τι είχε συμβεί με τον παππού του, με αποτέλεσμα να αποκαλύψουν και τα υπόλοιπα παιδιά τον εφιάλτη που ζούσαν. 

«Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κράτησαν τα παιδιά μου. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα. Έπρεπε να σκεφτώ να δω τι θα κάνω. Ουδεμία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία», πρόσθεσε η ίδια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.