«Σκασμένος» όσο δεν πάει ο Λουτσέσκου

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Δεν ήταν μόνο οι βαθμοί που θα έβαζαν τον ΠΑΟΚ σε καλύτερη θέση για τη συνέχεια του league phase του Europa League, το κίνητρο νίκης για τον Λουτσέσκου και την ομάδα του κόντρα στην FCSB. 

Υπήρχε και το προσωπικό κίνητρο του Ρουμάνου τεχνικού για να επικρατήσει απέναντι σε ομάδα της πατρίδας του, γιατί γνώριζε ότι πολλοί τον περιμένουν εκεί στην γωνία για να τον κριτικάρουν άσχημα. 

Είναι αυτός ο λόγος που στη διάρκεια του αγώνα απέφυγε κάθε διαμαρτυρία προς τον διαιτητή και τους αντιπάλους, για να μην δώσει κανένα δικαίωμα για σχόλια στους συμπατριώτες του. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έκανε τα παράπονά του στους παριστάμενους Ρουμάνους δημοσιογράφους, με αφορμή μία ερώτηση, για την αρνητικότητα που καλλιεργείται από ορισμένους προς το πρόσωπό του. 

«Πάντα μιλάω με θετικό τρόπο για το ποδόσφαιρο της πατρίδας μου, σταματήστε να καλλιεργείτε αρνητικότητα», παραπονέθηκε. Λίγη ώρα αργότερα αποχωρούσε «σκασμένος» από την Τούμπα, γιατί υπέστη μία από τις χειρότερες ήττες της καριέρας του. 

Ο εξ απορρήτων

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.