Σκάουτερ Χέρτα: «Μπορεί στα Top 5 πρωταθλήματα ο Ντέλιας» - Τι είπε για Τζόλη και Χάρτελ

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κριστιάν Καΐκης, με τον σκάουτερ της Χέρτα Βερολίνου να μιλάει αναφορικά με τη δική του παρουσία στον γερμανικό σύλλογο , τις εντυπώσεις του από τους Χρήστο Τζόλη και Μαρτσέλ Χάρτελ ενώ τοποθετήθηκε και για το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια.

Αρχικά ανέφερε για τον Κωνσταντέλια: «Ο Γιάννης είναι πολύ καλός παίκτης, θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω στις τοπ 5 λίγκες στην Ευρώπη, η Σάλτσμπουργκ είναι πολύ καλή ομάδα σε ένα μέτριο πρωτάθλημα ωστόσο. Εγώ ιδανικά θα ήθελα να τον δω σε πρωταθλήματα όπως η Ισπανία, η Γερμανία , η Ιταλία και μέσα από τη δουλειά που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ αξίζει να βρεθεί στο ακόμα ψηλότερο επίπεδο από ότι η Σάλτσμπουργκ».

Για την προσέλευση στο γήπεδο της Χέρτα: «Κατά μέσο όρο έχουμε 50.000 κόσμο στα γήπεδα, εισπράττοντας την στήριξη του κόσμου παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει την αγάπη του κόσμου».

Για τον Χρήστο Τζόλη: «Είναι ένα παιδί που αξίζει να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές της Εθνικής, προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ξέρει το γερμανικό πρωτάθλημα».

Ενώ για τον Χάρτελ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας παίκτης που αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, κάνει καλά, με τον παίκτη να έχει προτάσεις και από τη Γερμανία και από την Τουρκία. Είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής που προέρχεται από πολύ καλή χρονιά όπως είπαμε και για τον Τζόλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.