ΣΚΑΪ : Αντικατάσταση-βόμβα στο νέο «The Voice»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να είναι σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς μέχρι στιγμής ούτε η κριτική επιτροπή έχει «κλειδώσει» ούτε και το πρόσωπο που θα βρεθεί στα ηνία της παρουσίασης.

Όπως τελικά έγινε γνωστό, εκτός μένει ο Γιώργος Λιανός ο οποίος για τις ανάγκες του νέου Survivor 2025 μέσα στην εβδομάδα αναχωρεί για Άγιο Δομήνικο, με τους παίκτες να ετοιμάζονται κι αυτοί να ακολουθήσουν λίγο αργότερα. Έτσι, η θέση του παρουσιαστή του «The Voice» μένει κενή, καθώς κόντρα σε ό,τι μας είχε συνηθίσει το κανάλι του Φαλήρου τα τελευταία χρόνια, φέτος το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό της σεζόν 2024 – 2025.

Ποιος, όμως, θα τον αντικαταστήσει στο πλατό του «The Voice»;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εφημερίδα «On Time», τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση πέρα από εκείνο του Σάκη Ρουβά, είναι αυτά της Βίκυς Καγιά και της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από τον ΑΝΤ1. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία.

Όσο για τους τέσσερις που θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή;

Μετά την άρνηση του Χρήστου Μάστορα να βρεθεί σε ρόλο coach και τη δυσκολία της παραγωγής να «κλειδώσει» τη Μαρίνα Σάττι, η πίεση είναι τεράστια για το κανάλι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θεωρείται σίγουρα εκτός και η Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη κανείς δεν ξέρει αν τελικά να βρίσκονται στον νέο κύκλο σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους νέους υποψήφιους κριτές.

Ρεπορτάζ του Reader, αναφέρει πως ο ΣΚΑΪ αναμένει την απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος όμως καθυστερεί να φανερώσει τις προθέσεις του παρά τη στενή πολιορκία του καναλιού.

πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.