Σίτσας: «Με 1-0 θα είμαστε ικανοποιημένοι στο Αγρίνιο - Μακάρι να έχουμε έναν τελικό Θεσσαλονίκης και να είναι ο Άρης νικητής»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σίτσας, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, εξέφρασε και το «σκορ ασφαλείας» που θα ήθελε να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Νομίζω πως θα είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τελικός. Εμείς (ο Άρης) το ζητάμε επιτακτικά και φαίνεται αυτό κρίνοντας και από  τις διάφορες αποστολές που έχει κατεβάσει ο κύριος Μάντζιος στις τελευταίες αγωνιστικές.

Σε κάθε περίπτωση, ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στο να πάει στον τελικό. Μακάρι να έχουμε έναν τελικό Θεσσαλονίκης και να είναι ο Άρης νικητής μετά από πολλά χρόνια».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε να πετύχει ο Άρης στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό: «Με ένα 0-1  και παραπάνω βέβαια, νομίζω θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Το 0-0 είναι πονηρό, κρύβει και κινδύνους όταν παίζουμε στην έδρα μας. Πάντα έχουμε πρόβλημα όταν παίζουμε στην έδρα μας με ομάδες μικρομεσαίες στη βαθμολογία, όπως ο Παναιτωλικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.