Σίτι και Άρσεναλ μαζί μέχρι το φινάλε: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League έφτασε! Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έφτασαν μαζί μέχρι το τέλος της διαδρομής και σήμερα (19/5) στο Νησί θα μάθουν τον πρωταθλητή Αγγλίας για τη σεζόν 2023/24.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται την πρώτη θέση με 88 βαθμούς και έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι "κανονιέρηδες" ακολουθούν με 86 βαθμούς και ευελπιστούν σε στραβοπάτημα της Σίτι για να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας μετά από 20 χρόνια!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Οι "πολίτες", μετά τη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Τότεναμ, προσπέρασαν την Άρσεναλ και βρέθηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 88 βαθμούς. Σήμερα υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ και σε περίπτωση νίκης κατακτούν το 4ο σερί τίτλο της Premier League.

Στο άλλο στρατόπεδο η Άρσεναλ φιλοξενεί την Έβερτον και θέλει το τρίποντο, ενώ την ίδια ώρα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Σίτι ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά τη σεζόν 2003/04.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δηλαδή ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι και νίκη της Άρσεναλ, οι Λονδρέζοι θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, καθώς ο τίτλος θα κριθεί στη διαφορά των γκολ, με τους "κανονιέρηδες" αυτή τη στιγμή να είναι στο +61. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.