ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙΣ

Σινσινάτι: «Ρίχνεται» στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά masters του Σινσινάτι σήμερα στις 18:00. Η μετάδοση θα μεταδοθεί ζωντανά από Cosmote Sports 6 και θα είναι η πρώτη του Έλληνα τενίστα χωρίς να έχει στο πλάι του τον πατέρα του. 

Στη φάση των «64» ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί με τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ (νο36) και αυτή θα είναι η ένατη κόντρα μεταξύ τους. Το συνολικό σκορ είναι 4-4. Την φετινή σεζόν έχουν συναντηθεί άλλες 2 φορές με νίκες 1-1, ο Έλληνας επικράτησε στο χώμα της Ρώμης και ο Γερμανός απάντησε στο χορτάρι του Χάλε.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Κυριακή 11 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό στις 19 του ίδιου μήνα. Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν σε σκληρή επιφάνεια, εκεί που ο Τσιτσιπάς σε 4 αναμετρήσεις με τον Στρουφ έχει 3 νίκες. 

Ο Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει για πρώτη φορά χωρίς τον πατέρα του. Μετά το «διαζύγιο» ο αθλητής ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου που θα αναλάβει χρέη καθοδηγητή.

Ο Τσιτσιπάς έχει καλή παράδοση στο masters του Σινσινάτι. Έφτασε για 2 συνεχόμενες σεζόν (2020-2021) ως τους ημιτελικούς ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε στον τελικό.

Ο ίδιος θα παίξει και στις 22:30 στο διπλό με συμπαίχτη τον Ρουνέ κόντρα στους Αμερικάνους Μίκελσεν και Μακντόναλντ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.