Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Λύτρα-Βρίσκεται στην εισαγγελία

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΛΑΣ από την ενεργοποίηση του «panic button» από τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε η ίδια στο σπίτι της στο Γέρακα το «κουμπί πανικού» που είχε εγκαταστημένο στο κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα άμεσα στο σημείο να μεταβούν τρία περιπολικά της Αμεσης Δράσης όπως και ο σκοπός του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως αυτό που είχε συμβεί ήταν πως η πρώην γυναίκα, του Λύτρα, πήγε στο σπίτι προκειμένου να παραλάβει κάποια ρούχα και κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου. Όταν η σύζυγος την είδε φοβήθηκε πως μαζί της ήταν και ο Απόστολος Λύτρας και έτσι ενεργοποίησε το «κουμπί πανικού».

Η σύζυγός του μάλιστα όπως δήλωσε και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα έχει προσαχθεί στην εισαγγελία, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του ποινικολόγου. Παράλληλα, ο ίδιος αναζητείται από τις αρχές, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εμφανιστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ποινικολόγου προχώρησε η σύζυγος του δικηγόρου Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.