Σιμόπουλος: «Απέτυχαν οι ομάδες στον έλεγχο - Να μην λένε οι πολιτικοί τι ομάδα είναι»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Σιμόπουλος , με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  να μιλάει για προαναγγελίες της κυβέρνησης για τον περιορισμό της βίας.

Αρχικά ανέφερε: «Όλα τα μέτρα κρίνονται στην πορεία, σήμερα ας πούμε υπάρχει σύσκεψη για να φανεί το πως θα γίνεται ο έλεγχος στις ''ύποπτες'' θύρες. Είναι σαν να μην φυλάσσονται οι είσοδοι, μέχρι τώρα αποδείχθηκε ότι το προηγούμενο καθεστώς απέτυχε. Δεν μπορούν οι σύνδεσμοι να είναι γιάφκες, δεν αφορά βέβαια όλα τα παιδιά που είναι εκεί».

Προσθέτοντας: «Τα μέτρα αυτά είναι μέτρα καταστολής, δεν λέω ότι θα σταματήσει να υφίσταται η οπαδική βία που εμφανίζεται περισσότερο στα Βαλκάνια και τα ανατολικά κράτη, με τα κράτη της δυτικής Ευρώπης να έχουν κάνει σημαντικά βήματα. Έχουμε ευθύνη και εμείς που με τον δημόσιο λόγο καθοδηγούμε την κοινωνία μας».

Ενώ υπογράμμισε: «Ένας πολιτικός πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να εκδηλώνει την οπαδική του προτίμηση, κάτι που γίνεται ενίοτε και για ψηφοθηρικούς λόγους, ωστόσο κάποιες φορές θεωρεί ο κόσμος ότι μία πολιτική άποψη έχει να κάνει με την ομάδα που υποστηρίζει ο εκάστοτε πολιτικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.