Σιμόνι: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Καμπανιακό»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Ο Μακεδονικός βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου της συμμετοχής του στα πλέι οφ της Super League 2, δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην φετινή πορεία είναι ο Αλμπέρτο Σιμόνι, ο οποίος έχει στείλει την μπάλα επτά φορές στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο 28χρονος έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

Πως σχολιάζεις την μέχρι τώρα πορεία του Μακεδονικού;

«Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι κάνουμε καλή πορεία και είμαστε μέσα στον στόχο της συμμετοχής μας στα πλέι οφ, όπου και θέλουμε να συμμετάσχουμε».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/3) με τον Καμπανιακό;

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε ως ομάδα και να δείξουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε όλη τη χρονιά».

Ποιο από τα γκολ φέτος πανηγύρισες περισσότερο από τα επτά που έχεις σημειώσει;

«Αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ηταν ένα δύσκολο γκολ. Ηταν δουλεμένο στην προπόνηση και είμαι χαρούμενος που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου κατάφερα να σκοράρω».

Για το πως είναι η συνεργασία σου με τον Στέλιο Μαλεζά και ποιες συμβουλές κρατάς;

«Ο κόουτς Μαλεζάς είναι ένας καλός προπονητής, που μας βοηθάει όλους στην ομάδα. Μας βελτιώνει τόσο σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Η συμβουλή που μας έχει δώσει και κρατάω είναι ότι όλα στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν, αρκεί να δουλεύεις και στο τέλος θα ανταμειφθούν οι κόποι σου».

Π. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.