ΠΑΟΚ: Σήμερα τα σπουδαία για τον Μιχαηλίδη

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με μια τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τελικώς το ιατρικό δελτίο της ομάδας έμεινε άδειο μόνο για μια μέρα καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης μπορεί να μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Αντρέ Βιεϊρίνια, στη χθεσινή όμως και λίγο πριν την ολοκλήρωση της, αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Το μόνο παρήγορο είναι πως δεν πρόκειται για μυικό τραυματισμό και επομένως δεν έχουμε κάποια πιθανή θλάση. Δυστυχώς όμως γύρισε το πόδι του και υπέστη διάστρεμμα.

Σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή έστω και για το ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη. Θυμίζουμε πως ο Μιχαηλίδης έχει αγωνιστεί ως δεξί στόπερ και επομένως απόντος του Εκόνγκ, μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Κεντζιόρα που αναμένεται φυσικά αύριο να αγωνιστεί βασικός.

Η τακτική βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε πρώτο πλάνο στη Νέα Μεσημβρία, δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν εναλλάξ σε δύο γκρουπ στην τακτική και τις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στην Τούμπα και θα αρχίσει στις 17:45.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.