Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Έρικ τεν Χαχ στη Μάντσεστερ - Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Έρικ τεν Χαχ στην άκρη του πάγκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σήμερα είναι η ημέρα που θα κριθεί το αν ο Ολλανδός θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτή η σχέση μπορεί να είναι επιτυχημένη είναι αν υπάρχουν ειλικρινείς, ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας», αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Sky Sports, μιλώντας για το θέμα παραμονής ή όχι του προπονητή στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και από το κακό ξεκίνημα στην Premier League , καθώς ο αγγλικός σύλλογος έχει συγκεντρώσει μόλις 8 πόντους σε 7 στροφές βρισκόμενη στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι έχει να κάνει με την διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει να απομακρύνει τον έμπειρο τεχνικό τότε πρώτο όνομα για να τον διαδεχτεί είναι ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ.

Από την άλλη πλευρά, το ''ESPN'' αναφέρει πως ο προπονητής είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης στο περιθώριο της αναμέτρησης απέναντι στην Άστον Βίλα, με τον ίδιο να μην εισπράττει κλίμα ανησυχίας για τη θέση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.