Σήμερα η σύσκεψη Μητσοτάκη - Τσέφεριν με τους εκπρόσωπους των τεσσάρων ΠΑΕ

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα συναντηθούν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Αντικείμενο της συνάντησης τους θα είναι όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στον απόηχο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη από χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση από το Μαξίμου αναφέρει:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.