Σημαντική ανανέωση στη Μπεϊτάρ: Παρέμεινε ο βασικός στόπερ της

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

Η Μπεϊτάρ προχώρησε σε μια κομβική ανανέωση , ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ σε περίπου ενα μήνα, καθώς κράτησε στο ρόστερ της έναν από τους βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς. 

Η ομάδα απο το Ισραήλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ορέλ Ντγκανί , παρόλο που ο  34χρονος βρέθηκε πολύ κοντά στην Χάποελ Χάιφα. Ο διεθνής στοπερ παρέμεινε τελικά στην Ιερουσαλήμ για λογαριασμό της Μπεϊτάρ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κλείνουν μια σημαντική υπόθεση. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Ντγκανί υπέγραψε σήμερα το πρωί (Τετάρτη) νέο συμβόλαιο με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τη σεζόν με οψιόν.

Ο 34χρονος στόπερ θα ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπληρώσει πενταετία. Αν παίξει στο 70% τοις εκατό των αγώνων, το συμβόλαιο μαζί του θ’ ανανεωθεί αυτόματα.

Ο Ντγκάνι έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή που θα μεταβεί στο προπονητικό καμπ στη Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντγκανί δήλωσε μετά την υπογραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν με ένα καλό αποτέλεσμα και έμεινα στη Μπεϊτάρ. Είχαμε μια σεζόν που τελείωσε με καλή νότα και πραγματικά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη θετική δυναμική με την οποία τελειώσαμε, ώστε να έχουμε περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Για να φτάσουμε ψηλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ο ουρανός είναι το όριό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.