Υπόθεση revenge porn με πρωταγωνιστή σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Χειροπέδες σε έναν σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού πέρασαν στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικούς Εγκλήματος, μετά από καταγγελία για εκδικητικής πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με το lawandorder.gr, τον συλληφθέντα κατήγγειλε 61χρονη γυναίκα, η οποία είχε αναπτύξει τακτική επικοινωνία με τον 51χρονο, ανταλλάσσοντας μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, αμφότεροι αντάλλαξαν φωτογραφικό υλικό και πραγματοποίησαν βιντεοκλήση, μέσω εφαρμογής επικοινωνίας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με ερωτικό περιεχόμενο.

Όμως, η 61χρονη κατήγγειλε ότι ο 51χρονος άρχισε να την απειλεί καθημερινά, είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε τηλεφωνικά, ότι αν δεν συνευρεθούν ερωτικά θα στείλει τις φωτογραφίες και τα βίντεο της, σε συγγενείς και φίλους της, ενώ θα τα κοινοποιήσει σε groups στο Facebook.

Μετά από τη νέα μήνυση που κατέθεσε στις 6 Αυγούστου η 61χρονη, καταγγέλλοντας ότι ο συλληφθείς την πίεζε να τον συναντήσει σε καφετέρια, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε κινητό τηλέφωνο με φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα γυμνή και μη, καθώς και βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν αυτή σε προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.