Σίλντενφελντ: «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της Χάιντουκ με την Ντιναμό»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο βετεράνος Κροάτης αμυντικός, Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος μίλησε για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

''Παραμένω στην Κύπρο. Τελείωσα την καριέρα μου στον Άρη Λεμεσού και τώρα είμαι προπονητής στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Η Κύπρος είναι όμορφο και φιλόξενο μέρος, αλλά η Αθήνα μου αρέσει περισσότερο'', ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για τον Παναθηναϊκό: ''Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά πράγματα πέρυσι και ελπίζω να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Στον πρώτο γύρο σου αξίζει να περάσεις έναν εύκολο αντίπαλο, αλλά όσο προχωράς έχεις πιο δυνατούς αντιπάλους να αντιμετωπίσεις που αξίζουν να βρίσκονται είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ''.

Για το αν μπορούν οι ελληνικές ομάδες να περάσουν τις κροατικές: ''Όλα είναι ανοιχτά. Οι κροατικές ομάδες είναι εξαιρετικές. Μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουν παίκτες προσωπικότητας όπως ο Μάρκο Λιβάγια. 

Πιστεύω οι αναμετρήσεις θα κριθούν στις στιγμές. Δεν έχω εικόνα φέτος για τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τα νέα παιδιά που έχει στο ρόστερ του είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Χάιντουκ δεν έχει παίκτες επιπέδου όπως η Ντιναμό, αλλά η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι στην Χάιντουκ πεθαίνουν όλοι για να δουν την ομάδα να προκριθεί. Δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό που σας λέω. Θα το νιώσετε όταν θα πάτε εκεί για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ''.

Για τον Κοτάρσκι: ''Τον παρακολουθώ και σε αυτό το επίπεδο είναι καλό να έχεις σε καλή κατάσταση τον τερματοφύλακά σου''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.