Σικελία: Νεκρός σε τροχαίο ο συνέταιρος του μεγιστάνα Μάικ Λιντς πριν το ναυάγιο

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ολοένα και περισσότερο σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μετά το ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ «Bayesian» ανοιχτά του Παλέρμο στη Σικελία της Ιταλίας.

Ο Στίβεν Τσάμπερλεν, συνέταιρος και συγκατηγορούμενος του μεγιστάνα Μάικ Λιντς, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες πριν το ναυάγιο.

Ο βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του βρίσκονται μεταξύ των αγνοούμενων του ναυαγίου ανοιχτά του Παλέρμο στη Σικελία της Ιταλίας και ο ίδιος είχε οργανώσει το ταξίδι, για να γιορτάσει με φίλους του την αθώωσή του σε ποινική δίκη.

Αγνοείται επίσης ο πρόεδρος της Goldman Sachs, Τζόναθαν Μπλούμερ, στενός φίλος του Μάικ Λιντς, όπως και η σύζυγός του, αλλά και ο δικηγόρος, Κρις Μορβίλο.

Όλοι μαζί επέβαιναν στο ιστιοφόρο γιοτ που ναυάγησε.

Μάλιστα, ο Κρις Μορβίλο που είχε εκπροσωπήσει τον Λιντς στη δική του στις ΗΠΑ, είχε κάνει μία προφητική ανάρτηση λίγο καιρό πριν το ναυάγιο και αφότου ο Βρετανός μεγιστάνας είχε αθωωθεί σχετικά με τις κατηγορίες για απάτη τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Στίβεν Τσάμπερλεν, συνέταιρος και συγκατηγορούμενος του Μάικ Λιντς, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες πριν το ναυάγιο. Ήταν πρώην αντιπρόεδρος των οικονομικών στο Autonomy και πρώην επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της βρετανικής εταιρείας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Darktrace.

Οι δύο άντρες είχαν κατηγορηθεί (και αθωώθηκαν) για απάτη στις ΗΠΑ, μετά την πώληση για 11 δισεκατομμύρια δολάρια του λογισμικού Autonomy.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.