Σιγάλας: «Η Ολυμπιάδα ξεπερνά οποιοδήποτε τουρνουά»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Για τη μεγάλη επιστροφή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Σιγάλας, με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή να μιλά αναφορικά με την παρουσία της επίσημης αγαπημένης, τονίζοντας: 

«Είναι μεγάλη στιγμή, ακόμα και μόνο η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα είναι κάτι μεγάλο. Το είχα ζήσει το 96΄, από τη στιγμή που είναι όλοι μαζεμένοι στο Ολυμπιακό Χωριό, τα κορυφαία ονόματα, οι κορυφαίοι αθλητές όλοι μαζί. Τότε καταλαβαίνεις τη μοναδικότητα της Ολυμπιάδας και ξεπερνάει οποιοδήποτε τουρνουά».

Και πρόσθεσε: 

«Είναι εκπληκτικό συναίσθημα, δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα για όσους το βίωσαν. Μία χώρα που μπαίνει πρώτη στο στάδιο, δίνει μία ξεχωριστή σημασία σε μία μεγάλη διοργάνωση μεταξύ των κορυφαίων των κορυφαίων».

Για τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής: 

«Ο Τεντόγλου με αυτό που κάνει και τη συνέπεια που βγάζει, πιθανόν να είναι ο καλύτερος Έλληνας αθλητής. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης, ένα πραγματικό φαινόμενο, αυτό θα πρέπει να είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί. Όποιος και να είναι, θα εκφράζει όλους τους Έλληνες».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, πρόσθεσε:

 «Το βασικότερο για εμένα είναι η διάθεση των παιδιών, αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο μας... Το κλίμα, η θετική ενέργεια. Πηγαίνοντας στους Ολυμπιακούς τα συναισθήματα που δημιουργούνται σου δίνουν το κίνητρο να πετύχεις πολλά, όλοι θα θέλουν το καλύτερο δυνατό και τα παιδιά θα τα δώσουν όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.