Σιδηρόπουλος: «Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ αν νικήσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Σιδηρόπουλος και μίλησε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε λέγοντας ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο στην περίπτωση που κερδίσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αρχικά ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος μίλησε για την ενασχόλησή του ως αγρότης και τις κινητοποιήσεις: «Είμαστε στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης βγάζουμε τα καλύτερα καρπούζια στη Μακεδονία. Είμαστε κι εμείς στα μπλόκα. Περιμένουμε πολλά να αλλάξουν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να είμαστε βιώσιμοι σαν αγρότες. Δεν υλοποίησε αυτά που θέλουμε εμείς. Θέλουμε να κατεβεί το κόστος παραγωγής, είναι όλα στα ύψη, οι τιμές που πουλάμε είναι πολύ χαμηλές και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Πετρέλαιο πιο χαμηλό, πληρώνουμε πολλά λεφτά στο ρεύμα για το πότισμα, τα μεροκάματα ανέβηκαν και οι τιμές είναι πιο χαμηλές από ό,τι πριν τρία χρόνια».

Για τις αυξήσεις στις τιμές: «Υπάρχουν οι μεσάζοντες. Από εμάς αγοράζουν με 30 λεπτά και ο κόσμος το παίρνει 1 και 1,5 ευρώ. Αυτή είναι η διαφορά. Η γη εξαρτάται από εμάς, εμείς τη δουλεύομε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο τεράστιος και μεγάλος ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορούν να το παίξουν οι άλλες ομάδες και ικανοποιεί τους φίλαθλους του. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα και μεγάλο ρόλο παίζει ο στρατηγός που έχουμε, ο Λουτσέσκου. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λένε και οι ποδοσφαιριστές που λένε ότι είμαστε μια ομάδα μια ομάδα άκουσα τις δηλώσεις του Οζντόεφ και αυτό είναι δημιούργημα του προπονητή».

Για τη συνέχεια και τα απανωτά ντέρμπι: «Τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβίζει τίποτα. Στην κατάσταση που είναι το θέμα είναι να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει για να πανηγυρίσουμε τις νίκες».

Ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες. Ποιον να πρωτοπώ, τον Κωνσταντέλια, τον Ζίβκοβιτς, τον Ντεσπόντοφ, τον Μεϊτέ, όλοι είναι εξαιρετικοί και ατομικά και παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Και στην άμυνα τον Μπάμπα αν πούμε τον δίνουμε θα πέσουν όλοι να τον πάρουν, τον Κουλιεράκη τον θέλουν στην Ευρώπη, ο Σάστρε είναι πολύ καλός δεν ξέρω γιατί δεν τον πήρε στην Ευρώπη, ο τερματοφύλακας μας είναι κορυφή. Θα μπορούσε να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ, από τον Σαμάτα περιμέναμε περισσότερα πράγματα βάσει της προϊστορίας του αλλά τον πιστεύει ο προπονητής. Δεν είναι κακός, είναι αγωνιστής, παλεύει με τα στόπερ αλλά περιμέναμε έναν φορ με τουλάχιστον 10 γκολ».

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός παίζει κι αυτός καλά αλλά αν πάρουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.