Σιδέρης για τελικό Κυπέλλου: «Όταν ολοκληρωθεί το Καυτανζόγλειο θα είναι εναλλακτική»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Για το γεγονός ότι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος μετά από χρόνια με κόσμο, ότι θα δώσει το παρών σίγουρα μία ομάδα εκτός big-5 και την προοπτική του Καυτανζογλείου, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Μιχάλης Σιδέρης.

«Όπως είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος από την πρώτη μας συνάντηση, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ με κόσμο. Το Κύπελλο είναι γιορτή και πρέπει να έρθουν φίλαθλοι να δουν το ποδόσφαιρο και όχι να είναι κεκλεισμένων των θυρών», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είμαστε μάντεις για να ξέρουμε ότι η κλήρωση θα βγάλει στον τελικό ένα αουτσάιντερ. Η απόφαση για κόσμο υπήρχε από τον Ιούνιο και έτυχε, απλώς, να μην υπάρχει ζευγάρι από τις μεγάλες ομάδες. Αλλά δεν πειράζει, γιατί το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Κάναμε τις κληρώσεις μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Δεν έχει γίνει ποτέ να ξαναγίνουν τόσες κληρώσεις μαζί».

Κατέληξε λέγοντας: «Μόλις ολοκληρωθεί το Καυτανζόγλειο θα τα βάλουμε κάτω για να υπάρχει μία εναλλακτική. Θέλουμε ο τελικός να φεύγει και προς την περιφέρεια. Το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο και θα είναι άδικο να μην υπάρχει άλλο γήπεδο για έναν τελικό ΠΑΟΚ-Άρης. Το έχουμε και εμείς στο μυαλό μας. Σε πρώτη φάση είπαμε για επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και σε δύο μήνες κάναμε πολλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.