Σιατραβάνης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στη Βέροια»

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

Ο Σάββας Σιατραβάνης ήταν από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στον Μακεδονικό. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός μετράει φέτος στην Super League 2, 18 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ, εκ των οποίων το ένα γκολ και οι δύο ασίστ είναι με τους «πράσινους».

Ο 30χρονος εξτρέμ μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για το παιχνίδι της Δευτέρας (14:45) με τη Βέροια για την 24η αγωνιστική της Super League 2, τονίζοντας: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Οπως σε όλα τα προηγούμενα θα παλέψουμε για τη νίκη.

Προερχόμαστε από δύο άτυχα αποτελέσματα, που δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγώνα για τη νίκη, γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς», ενώ για τις συνθήκες στον Μακεδονικό, σχολίασε: «Είμαι πού ευχαριστημένος από την ομάδα του Μακεδονικού, από τις παροχές που προσφέρει η ομάδα. Υπάρχουν εξαιρετικά παιδιά στο κλαμπ», είπε και για το Πρωτάθλημα, ανέφερε: «Κάποιες ομάδες ξεχώρισαν στο Πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά για την άνοδο στην Super League 1. Υπάρχουν όμως και πολλές ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Αυτό κάνει το Πρωτάθλημα αρκετά καλό και ανταγωνιστικό».

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Μακεδονικού έχει μπει στην τελική της ευθεία για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, με τον Αγγελο Ζαζόπουλο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, τον τραυματία Μανώλη Κραγιόπουλο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.