Σφυρίχτρα από τη Σλοβενία στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Γιώργος Μάντζιος16 Οκτωβρίου 2024

Ο Σλοβένος διαιτητής Α΄ κατηγορίας Ράντε Ομπρένοβιτς, ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena». 

 Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κόρντεζ, 4ος ο Φώτης Πολυχρόνης και στο VAR ο επίσης Σλοβένος Άλεν Μπόροσακ με βοηθό του (AVΑR) τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Παρατηρητής του Σλοβένου ο Στεφάν Λανουά που θα βρεθεί στην «OPAP Arena».

Το παιχνίδι του Άρη με την Καλλιθέα θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά, με τον Τάσο Παπαπέτρου στο VAR.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 8ης αγωνιστικής:


Ποιο είναι το προφίλ του διαιτητή του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ


Ο Ράντε Ομπρένοβιτς θα διευθύνει για 3η φορά ντέρμπι στην Ελλάδα, αφού έχει έρθει και πέρυσι δύο φορές στα πλέι οφ, για να σφυρίξει στα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Άρης 0-1, αλλά και Άρης – Ολυμπιακός 1-1.

Ποιο είναι όμως το προφίλ του 34χρονου Σλοβένου ρέφερι;

Ξεκίνησε να σφυρίζει στην μεγάλη κατηγορία της χώρας του το 2014. Από το 2017 έγινε διεθνής, με το πρώτο του παιχνίδι στα ευρωπαϊκά κύπελλα να είναι το Ντέρι – Μίντιλαντ 1-4 για τα προκριματικά του Europa League.

Συνολικά έχει διευθύνει 26 παιχνίδια στην Ευρώπη σε Champions League, Europa League και Europa Conference League. Πέρυσι ήταν στα παιχνίδια Αντβέρπ – Σαχτάρ και Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, ενώ φέτος στο Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ στο Champions League και στο Γιαγκελόνια – Άγιαξ στο Europa League.

Σε εθνικό επίπεδο έχει διευθύνει παιχνίδια προκριματικών Μουντιάλ, προκριματικών Euro, παιχνίδια για το Nations League, αλλά και φιλικά παιχνίδια. Έδωσε επίσης το παρών ως 4ος στο τιμ του Σλάβκο Βίντσιτς και στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι έχει διευθύνει τρία παιχνίδια και στην Κύπρο, ενώ έχει κληθεί να σφυρίξει και στην Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.