Σφυρί κι αμόνι για τη σχέση κόσμου κι ομάδας

Αρις Νικολάκης06 Μαρτίου 2023

Από πού ν’ αρχίσουμε και που να τελειώσουμε… Το πάρτι γενεθλίων του 20άρη Κωνσταντέλια είχε κερασάκι στην τούρτα του, τον 17άρη Τζίμα! Ο Γιάννης έκανε ένα του γκολ, δώρο στον εαυτόν του. Ο Στέφανος με το δικό του γκολ κατέστη ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ! 

Για να δικαιωθεί ο μέγιστος Γιώργος Κούδας. Πάντα έλεγε ο μοναδικξός «μεγαλέξανδρος» πως η κορύφωση της ευτυχίας στον ΠΑΟΚ θα είναι η κατάρριψη των ρεκόρ από τις νέες γενιές… Για να λέμε βέβαια, την πάσα αλήθεια, όλα έγιναν ευκολότερα για τον ΠΑΟΚ με το 1-0 μόλις στα πρώτα ενενήντα δεύτερα. Από εκεί και πέρα; Ήταν καταιγιστικός. Έδωσε παράσταση με γκολ και θέαμα. 

Ο Καλέντ Νάρεϊ ως MVP (είχε βασική εμπλοκή στα 4/6 γκολ) ανέβηκε ένα ακόμη σκαλί στην εκτίμηση των φίλων του «δικέφαλου». Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ στην καριέρα του. Σκόραρε μέχρι κι ο νεοαφιχθείς Τόμας Κεντζιόρα. Έπαιξε μέχρι κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Με εξαίρεση τον Ντομινίκ Κοτάρσκι (τζάμπα μεροκάματο έβγαλε χθες, ο Κροάτης), όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν τα ρέστα τους. Τη μισή ευστοχία να είχαν σε προηγούμενους αγώνες με διπλάσιες ευκαιρίες… 

Η ομάδα τους θα ήταν πρωτοπόρος στη βαθμολογία! Εντάξει. Μία υπόθεση επιχειρούμε. Τούτο δε, για να αναδείξουμε την χθεσινή πρωτοφανή για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, ευτοκία του … Επιτρέψτε όμως, εδώ να προβάλλουμε ως σημαντικότερη από την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, την εξωαγωνιστική. Στις αλλαγές Κωνσταντέλια και Τόμας φάνηκε εντυπωσιακά η έννοια της οικογένειας στην ομάδα του. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ξεσήκωνε την κερκίδα, για να αποθεώσει τον Γιάννη. Συγκλονιστική στιγμή. Κι ο Μπράντον αγκάλιασε τον Τζίμα τόσο θερμά , όσα θα αγκάλιαζε τον εαυτόν του σε μια αλλαγή.

 Έργο Ραζβάν Λουτσέσκου. Χριτς, χρατς… Το κλίμα αυτό φούντωσε με τη λήξη του αγώνα. Παίκτες και φίλαθλοι στις κερκίδες έγιναν μία ψυχή, μία φωνή. Με κεντρικό πρωταγωνιστή του σόου τον …τρελαμένο Στέφανο Τζίμα Σφυρηλάτησαν την σχέση τους ενόψει πλέι οφ και Κυπέλλου. Μετά τους τρεις βαθμούς και τα πάρτι… Η εικόνα αυτή ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή!

 Αυτή η σχέση με το σφυρί και το αμόνι γεννά ελπίδες… Διαμορφώνει προοπτικές για να γίνει το εφετινό μικρό θαύμα του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο. ΥΓ : Ωραίος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έριξε πάλι τα βέλη του για τα διαιτητικά εγκλήματα με θύμα την ομάδα του! Στόχος ζωής είναι πλέον, γι' αυτόν το ξεμπρόστιασμα του συστήματος...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.