ΣΦΚ Πιερικός: Πήρε Σωτηριάδη, όλες οι μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης04 Αυγούστου 2024


Ο ΣΦΚ Πιερικός προχώρησε στην απόκτηση του 17χρονου αριστεροπόδαρου Γιάννη Σωτηριάδη. Αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον, μετά την ελπιδοφόρα παρουσία του στην Αστραπή Μεσοποταμίας.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα του συγκροτήματος της Πιερίας είναι αρκετά καθώς στόχος του δεν είναι άλλος από την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο έμψυχο δυναμικό του ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής εντάχθηκαν ο 23χρονος μέσος Μιλτιάδης Ιννος από τον Απόλλωνα, ο 23χρονος αμυντικός Ρόναλτ Μαντόι, ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Σάββας Ζαπουνίδης που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού και πέρσι αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα, ο τερματοφύλακας Ορέστης Μένκας από Σουηδία, ο 19χρονος τερματοφύλακας Αλεξ. Χατζησάββας από τον Εορδαΐκό, ο Χρ. Παπαδόπουλος επιστρέφει από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ενώ επιστρέφουν στην ομάδα ακόμη ο 33χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Φλόρενς Κέρι πέρσι παίκτης της Ρόδου αλλά και ο επιθετικός Αλέξανδρος Σεχολάρι από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. 

Ακόμη ήρθαν ο 19χρονος επιθετικός Χρήστος Γατόπουλος ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα U19 του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε το UEFA Youth League, ο 20χρονος κεντρικός μέσος Κυριάκος Ζησούλης που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Λάρισα, ενώ άρχισε την καριέρα του από τον Αετό Μακρυχωρίου, ο 25χρονος μέσος Δημήτρης Κοντοθανάσης από τον Σβορώνο, ο αμυντικός Βλάσης Ανδρικόπουλος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο μέσος Τάσος Λαγός από την Καβάλα, ο 28χρονος επιθετικός Μιχάλης Μπαστακός με πλούσια καριέρα και αυτός και ο τερματοφύλακας Βασίλης Κίναλης από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.