Σφήνωσε σε καμινάδα για να αποφύγει τη σύλληψή του!

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2024

Προσπαθούσε να αποφύγει τη σύλληψή του από την αστυνομία και είχε την ιδέα να μπει σε μια… καμινάδα. Παρ’ όλα αυτά όμως… σφήνωσε και χρειάστηκε να «γκρεμίσουν» την καμινάδα για να τον απεγκλωβίσουν!

Σκέφτηκε μια «απόδραση» σαν άλλος Άγιος Βασίλης, αλλά μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Ένας άνδρας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, κόλλησε σε μια καμινάδα προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία του τμήματος του Fall River.

Οι αρχές αναζητούσαν τον 33χρονο Robert Langlais και έναν άλλο ύποπτο που προσπάθησαν να δραπετεύσουν από την οροφή του σπιτιού τους. Ο Robert Langlais κατέληξε και σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού. Βίντεο που κατέγραψε την επιχείρηση σύλληψης δείχνει έναν αστυνομικό να κρυφοκοιτάζει μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να φωνάζει στους συναδέλφους του ότι τουλάχιστον ένας από τους υπόπτους βρισκόταν στην ταράτσα.

Ένας από τους υπόπτους πήδηξε από την ταράτσα σε ένα σταθμευμένο όχημα, ενώ ο Langlais προσπάθησε να κρυφτεί μέσα σε μια καμινάδα.

Οι αστυνομικοί μπήκαν από κάποιο παράθυρο του σπιτιού, ανέβηκαν στην κορυφή της στέγης και μόλις κοίταξαν στην καμινάδα, τον βρήκαν με τον έναν αστυνομικό να του φωνάζει: «Είσαι ηλίθιος. Δείξε μας τα χέρια σου».

Στην επιχείρηση διάσωσης οι πυροσβέστες έσπασαν τούβλα από την καμινάδα για να τον απεγκλωβίσουν, με τον 33χρονο να λέει: «Βγάλε με από εδώ, φίλε!».

Ο Langlais μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ενώ αργότερα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών καθώς και για πληθώρα άλλων αδικημάτων που προέρχονται από εκκρεμή εντάλματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε