Πρόεδρος ΕΠΣ Καρδίτσας: «Μυρίζει θάνατος, μακάρι να ήταν το ποδόσφαιρο το πρόβλημα»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρος Σφήκας, και μίλησε για την κατάσταση στην περιοχή της Καρδίτσας, τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Οι άνθρωποι που έχουν πλημμυρίσει τα σπίτια τους, έχουν μαζευτεί σε διάφορους χώρους, ευτυχώς υπάρχουν συγγενείς, βοηθούν οι εθελοντές, ο κόσμος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η Ένωση δεν έκανε κάλεσμα στα Σωματεία γιατί έχουν πληγεί και αυτά, οι άνθρωποι έχουν να κοιτάξουν πρώτα τα σπίτια τους. Κάθε άνθρωπος στην Καρδίτσα αυτή τη στιγμή είναι εθελοντής. Σοκαριστήκαμε όταν πήγαμε σε χωριό με τις βάρκες και ήταν μαζεμένοι σε δύο σπίτια υπερυψωμένα, όλο το χωριό ήταν μια λίμνη. 150 άνθρωποι μαζεύτηκαν σε δύο σπίτια και ήταν εγκλωβισμένοι για τρεις μέρες. Δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να υπάρξει ζωή σε κάποια χωριά, δεν νομίζω πως υπάρχει επόμενη μέρα. Πρέπει να σταθεί το κράτος δίπλα τους, προσωρινά καλύπτονται οι ανάγκες τους το θέμα είναι μελλοντικό. Είναι πολλά τα προβλήματα, έχασαν τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, τα ζώα τους. Δεν υπάρχει τίποτα, έχουν πνιγεί όλα. Εγώ γύρισα πριν από λίγο από τον Παλαμά, μυρίζει έντονα παντού, μυρίζει θάνατος».

Για το ποδόσφαιρο στην ΕΠΣ Καρδίτσας: «Μπορεί να κάνουμε πρωτάθλημα ενός ομίλου ή κάτι άλλο θα σκεφτούμε. Ή μπορεί να γίνει ένας γύρος, τη λύση θα τη βρούμε. Οι περισσότερες ομάδες είναι στα χωριά, δεν υπάρχουν γήπεδα αλλά έχουν γίνει λίμνες. Μακάρι να ήταν πρόβλημα το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε ενέργειες για να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.