Σφαδάζοντας στο γήπεδο

Κυριάκος Θωμαϊδης25 Ιουνίου 2023

Έπαιζαν Καμπανιακός-Τηλυκράτης Λευκάδας. Ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Μπεκατώρος των φιλοξενούμενων υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και σφάδαζε στους πόνους.

Τον πάτησε αθέλητα αντίπαλός του. Συμβαίνουν αυτά στο παιχνίδι. Εκείνο που μοιάζει αδιανόητο είναι η διαδικασία της ιατρικής συνδρομής. Η σοβαρότητα του τραυματισμού δεν διαπιστώθηκε αμέσως και ο ατυχής παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται επί πέντε λεπτά! Όταν οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, αντικαταστάθηκε. Πόσο λέτε να έμεινε στον πάγκο; 

Πενήντα ολόκληρα λεπτά! Διότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει... Το ματς διεξάγονταν στη Χαλάστρα, η οποία είναι ουσιαστικά ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης. Από τα πλέον εμπορικά και με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό, η οποία συνδέει ανεμπόδιστα όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της πόλης. 

Κι όμως: Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έκανε 50 λεπτά για να έρθει στο γήπεδο και να μεταφέρει τον αθλητή στο "Γεώργιος Παπανικολάου". Το ερευνήσαμε. Παροπλισμένο αυτοκίνητα, λίγες βάρδιες, έλλειψη προσωπικού. Τα συνήθη. Αυτά που αντιμετώπισαν νησιώτες και παραμεθόριοι, πεθαίνοντας στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου. 

 Εκεί είχαν έτοιμη τη δικαιολογία: Απομακρυσμένες περιοχές. Εδώ που είναι Θεσσαλονίκη; Συμπρωτεύουσα; Κόμβος των Βαλκανίων; Καλό βόλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.