«Σφάχτηκαν» on air Ζλάταν-Μπόμπαν: «Ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ κάνω κουμάντο»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμός, έντονοι διάλογοι και επιθέσεις! «Σφάχτηκαν» on air Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν για το ρόλο του Σουηδού στη Μίλαν.

Στον γεμάτο ένταση διάλογό τους στον αέρα του Sky Sports, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε ο ρόλος του Ζλάταν στη Μίλαν και ακούστηκαν άκρως αιχμηρές… ατάκες.

Πριν την έναρξη του αγώνα για την 1η αγωνιστική της league phase του Champions League, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχαν έντονη λογομαχία στον αέρα του Sky Sports.

Αφορμή αποτέλεσε η θέση που έχει ο «Ίμπρα» στους «ροσονέρι» και το ποιες είναι οι αρμοδιότητές του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε την αρχή θέλοντας να βάλει στη θέση του τον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς για τον ίδιο, λέγοντας:

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο…

Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…».

Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με τον Κροάτη βετεράνο φορ της Μίλαν να απαντά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

«Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό».

Στην τελευταία του απάντηση ο «Ίμπρα» δεν είπε πολλά, αλλά λακωνικά υπογράμμισε:

«Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.